Toy Story deel 2 - Special edition (Blu-Ray)

Toy Story deel 2 - Special edition (Blu-Ray)Van de makers van Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars komt ook Toy Story 2 - de zeer succesvolle hit die een Golden Globe Award in ontvangst mocht nemen voor beste film. Ontdek de humor en de vriendschap van dit hilarische avontuur opnieuw in deze spectaculaire Special Edition die verder gaat dan ooit tevoren. Betreed Disney/Pixars ongelofelijke wereld met Woody, Buzz, Jessie en Bullseye in de film die ons laat zien wat het betekent om een speeltje, en een vriend, te zijn. En kijk bovendien hoe het geweldige verhaal verder gaat met een exclusief voorproefje op Toy Story 3.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normaal: € 19,99

Actieprijs: € 13,00

OF

Details

Omschrijving:


Van de makers van Finding Nemo, Monsters & Co. en Cars komt ook Toy Story 2 - de zeer succesvolle hit die een Golden Globe Award in ontvangst mocht nemen voor beste film. Ontdek de humor en de vriendschap van dit hilarische avontuur opnieuw in deze spectaculaire Special Edition die verder gaat dan ooit tevoren. Betreed Disney/Pixars ongelofelijke wereld met Woody, Buzz, Jessie en Bullseye in de film die ons laat zien wat het betekent om een speeltje, en een vriend, te zijn. En kijk bovendien hoe het geweldige verhaal verder gaat met een exclusief voorproefje op Toy Story 3.

Beeldformaat 1080p High Definition High Definition 1.78:1 High Definition 16:9

Edition Special Edition

Extra Audiocommentaar Buzz Lightyear Missielogboeken: internationaal ruimtestation De personages De weg naar Pixar – technische animators Opgedragen aan onze vriend Joe Ranft Pixar’s Zoetrope Profiel van John Lasseter Studioverhalen: Toy Story 2 Slaaponthoudingslab, Pinokkio en De film verdwijnt Toy Story 2: de making-of Toy Story 3 Vooruitblik: “De Personages”

Geluidsformaat Dolby Digital 5.1 DTS Dolby Digital 5.1 DTS-HD

Ondertiteling Engels Frans Nederlands

Talen Engels Frans Nederlands Vlaams

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register