Dualshock 4 controller Blue camo V2 - Playstation 4

Dualshock 4 controller Blue camo V2 - Playstation 41 jaar garantie.Levertijd 1-2 werkdagen (beperkte voorraad)
Voor verzending dient DHL te worden geselecteerd.


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 69,99
OF

Details

De DUALSHOCK 4 beschikt niet alleen over preciezere joysticks en geïntegreerde bewegingssensoren, maar ook over touch-besturing en de SHARE-toets voor een nieuw manier van gamen.

Direct delen; SHARE-toets Wat dacht je ervan je prestaties en triomfen met een simpele druk op een knop via populaire sociale netwerken met je vrienden te delen?

Hoor elk detail; Geïntegreerde monoluidspreker en aansluiting voor hoofdtelefoon en headset Zorg ervoor dat je de details duidelijk hoort. Geniet van waarheidsgetrouwe geluidseffecten via de controller en chat met online vrienden via een headset.

Voel de actie; Verbeterde trilling Je kunt niet alleen alles in nog meer detail horen en zien, je voelt het ook beter dankzij de intensievere trillingsmotoren.

Nauwkeurig ontwerp; Nieuwe vorm Het nieuwe ontwerp betekent dat je games op nog comfortabelere wijze kunt bedienen en de verbeterde analoge joysticks en toetsen leiden tot grotere precisie.

Nieuwe ideeën; Touchpad Stuur, maak een gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad aan de voorzijde van de controller geeft je vrijheid tijdens het spelen.

Gepersonaliseerd spelen; De lichtbalk Dankzij de drie gekleurde led-lampjes kun je spelers gemakkelijk identificeren en kun je snel nuttige game-informatie bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld zien of een personage zware verwondingen heeft opgelopen.

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register