Beyond: Two Souls (Playstation 3)

Beyond: Two Souls (Playstation 3)Van de makers van het bekroonde Heavy Rain komt BEYOND: Two Souls, een psychologische actie-thriller met in de hoofdrol Hollywood-acteurs Ellen Pagina (Inception, Juno) en Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man).
Leef het leven van Jodie Holmes, een jonge vrouw met bovennatuurlijke krachten met een psychische link naar een onzichtbare entiteit.
Beleef de meest opvallende momenten uit het leven van Jodie tijdens een ongelooflijke reis van emotioneel geladen gebeurtenissen die nog nooit eerder zijn voorgekomen in een videogame.Levertijd:
2-4 werkdagen
Genre: aktie-shooterBeschikbaarheid: Op voorraad

Normaal: € 39,99

Actieprijs: € 30,00

OF

Details

Beyond: Two Souls (Playstation 3)

Van de makers van het bekroonde Heavy Rain komt BEYOND: Two Souls, een psychologische actie-thriller met in de hoofdrol Hollywood-acteurs Ellen Pagina (Inception, Juno) en Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man). Leef het leven van Jodie Holmes, een jonge vrouw met bovennatuurlijke krachten met een psychische link naar een onzichtbare entiteit. Beleef de meest opvallende momenten uit het leven van Jodie tijdens een ongelooflijke reis van emotioneel geladen gebeurtenissen die nog nooit eerder zijn voorgekomen in een videogame. Jouw beslissingen en acties zullen het verloop van het verhaal vorm geven, en alleen jij kunt de uitkomst van het verhaal ontdekken!

Jij bent Jodie Holmes… - Je bent als kind van je ouders weg genomen. - Van jongs af aan leef je samen met wetenschappers, die elke beweging die je maakt volledig analyseren. - Het was slechts een kwestie van tijd voordat je krachten de aandacht zouden gaan trekken. - Vergaap je aan de baanbrekende technologie van Quantic Dream in één van de mooiste games ooit op PlayStation 3.

EIGENSCHAPPEN - Duik in een aangrijpende en onvoorspelbare actiethriller met in de hoofdrol Hollywoodactrice Ellen Page. - Kruip in de huid van Jodie Holmes, een jonge vrouw die bovennatuurlijke krachten bezit dankzij een paranormale connectie met een onzichtbare entiteit. - Stort je in deze game als Jodie of de mysterieuze entiteit op de spectaculaire actie- en avonturenscènes.

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register